Skip to main content
Fragment Jordan 3

Release Dato: 28. oktober 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DA3595-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Manden bag modebrandet Fragment, Hiroshi Fujiwara, er notorisk kendt for sine mange eksklusive collabs med brands som Nike, Stussy, Supreme og mange flere. I mange kredse kaldes ser man også Hiroshi som Godfatheren til nutidens collabs, hvor hans tidligere collabs med Jordan-brandet har været grundlæggende herfor. Nu vender samarbejdet mellem de to brands endelig tilbage igen, hvilket har medført den nye Fragment x Nike Air Jordan 3 Retro.

Ligesom tidligere collabs med Nike, har Hiroshi Fujiwara haft et stort fokus på skoenes enkelthed. Dette har medført en meget simpel Air Jordan 3 der er en kombination af hvid og sort, hvor man har valgt at fjerne det ikoniske elephant print, der ellers længe har været en af skoens kendetegn. I grove træk, så kan man opdele skoens overdel i to dele, en øvre og en nedre. Den øvre del er lavet i helt hvid krøllet læder, med en hvid snørebånd og lining. Den nedre del er derimod lavet i sort, glat læder og udover farverne, så skaber de to typer af læder en skarp kontrast, der giver skoen et mere eksklusivt udseende.

Som det ofte er gældende, så er det detaljerne rundt omkring på skoen, der gør den ikonisk og populære ude i sneakerverdenen. Selvom der ikke er mange detaljer på det nye collab, så er de enkelte der er, utroligt flotte. På skoens midtersål, lige over den synlige Air, er der skrevet en unik produktkode, og derover, på det sorte læder, er Fragments logo også trygt ind i læderet. Det er dog ikke det eneste sted hvor deres logo fremgår, da det også kan findes på skoens hæl. Her er den ikoniske heel tab med Jordan-logoet lavet i transparent TPU, hvorunder man kan se et sort Fragment-logo.

Den simple, men flotte Fragtment x Nike Air Jordan 3 Retro udkommer den 28. oktober 2020 hos Nike SNKRS og hos en håndfuld udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med dette release, eller mange andre, ved at følge med på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt deler de seneste nyheder, rygter og meget andet fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

END.
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy