Releases
Fragment Dunk Purple

Release Dato: 5. juni 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DJ0382-600
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det japanske modebrand Fragment, er næsten blevet et synonym for Nike, efter deres utallige releases, der gang på gang overrasker os alle sammen. I løbet af 2020 var der både rygter om en samarbejde på en Air Force 1 High, samt et release af den længe ventede Air Jordan 3. Derudover står mange også venter på den en helt unik Air Jordan 1, der er lavet i samarbejde med Travis Scott, samt et forestående release af Fragments eget take på Sacais ikoniske LDWaffle. Imens vi venter, kan vi varme os ved tanken om, at det japanske brand nu gengiver en af deres ikoniske sneakers fra deres City Pack fra 2010, i form af en opdateret version af Nike Dunk High Beijing.

Som vi så det på Jordan 3’eren, så tager Fragment endnu en gang en mere minimalistisk tilgang, hvor simplicitet og neutrale farver dominerer skoens design. Skoens overdel er her lavet helt i læder, som er blevet farvet i henholdsvis mørkegrå og sort. Baggrundspanelerne og skoens ankel er lavet i mørkegråt læder, og de overliggende paneler, der tæller skoens heel guard, swoosh, eyestays og toe guard, er lavet i sort læder, der kun er en anelse mørkere end den grå baggrundsfarve. Rundt på skoen er der også tilføjet en række detaljer, der alle er gengangere fra tidligere collabs mellem Fragment og Nike. Fragment har først og fremmest trykt deres ikoniske lynlogo i hvid på skoens hæl, og derudover har de skrevet en lang produktkode på skoens hvide midtersål. 

Rygter omkring det forestående release går på, at den følges op ad de resterende to colorways, der er inspireret af henholdsvis London og New York. Hvis dette viser sig at være sandt, så har vi alle sammen noget helt specielt at se frem til, som kan komme tilat overgå de andre forestående releases fra Fragment.

Med sit eksklusive udseende og en matchende all-black skoæske, er den forestående Fragment x Nike Dunk High Beijing den første af tre til at release. Den officielle dato er blevet fastsat på den 5. juni og der må forventes at blive rift om skoen. Du kan øge dine chancer og holde dig opdateret med raffles og eventuelle ændringer på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her holder vi dig løbende opdateret med alle de seneste rygter og nyheder fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.