Releases

Release Dato: 29. november 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CZ3986-001

En ny udgave af CLOT og Nikes nye silkeklædte Air Force 1 Low har set dagens lys. Denne gang er Hiroshi Fujiwaras brand, Fragment Design involveret, og den blå overdel er skiftet ud med en sort én af slagsen.

Den sorte silkeoverdel er inspireret af gammel, kinesisk symbolik og kunst, og fungerer som en reference til den gamle silkerute, der forbandt Østen og Vesten. Silken er holdt i helt sort og komplimenteret af en sort pløs, sorte snørebånd og sort Swoosh-logo på siden. Indenunder gemmer sig imidlertid en rød version af samme overdel, som kommer til syne, hvis man har modet til at ødelægge det fine silke.

Den nye Fragment x Clot x Nike Air Force 1 Low “Black” udkommer allerede den 29. November, og du kan bide dig selv i næsen på, at de kommer til at ryge hurtigt. Vi anbefaler derfor, at du tilmelder dig alle raffles og sidder klar på release-dagen, hvis du vil have fat i et par. Find alle forhandlere og direkte links nedenfor, og besøg vores Release Kalender for flere Nike-nyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.