Nike
Air Jordan 3 Fragment
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se de officielle billeder af Hiroshi Fujiwaras nyeste kreation for Jordan Brand. 

Fragment-designer, Hiroshi Fujiwaras, også kendt som “The Godfather of Streetwear”, har gennem året været involveret i flere prominente sneaker-projekter, og derfor vakte det da også stor opsigt, da han tidligere på året teasede en helt ny Air Jordan 3. “Kunne en Fragment x Air Jordan 3 virkelig være på vej?” lød spørgsmålet dengang. Nu har Jordan Brand officielt bekræftet samarbejdet, og vi nu kan se frem til, at én af årets mest omtalte sneakers bliver en realitet senere på måneden.

Air Jordan 3 Fragment
Simpelt design

Fujiwaras Air Jordan 3 har et umiddelbart simpelt “Black/White”-design bestående, som dog er spækket med detaljer – fra den gennemsigtige hælkappe, der både gør plads til Jumpman-logo og Fragment-logo, til dataprintet på sålen og selvfølgelig det lille logo på skoens mudguard, som også er at finde på Fragment x Air Jordan 1. Samtidig virker skoen til at have en rigtig høj kvalitet, hvilket Jordan Brand tilsyneladende har øget sit fokus på i den senere tid.  

Air Jordan 3 Fragment
Udkommer snart

Fragment x Air Jordan 3 udkommer hos Nike og udvalgte forhandlere den 17. September, men naturligvis kun i begrænset antal, hvilket betyder, at den bliver rigtig svær at få fat på. Sørg for at følge os på Facebook og Instagram for Release reminders, og hold dig opdateret i vores Release Kalender på nyeste forhandlerinfo. 


Forfatterens mening:

I mine øjne står Air Jordan 3 skarpest iklædt en crisp, hvid læderoverdel og uden for mange fancy farver eller materialer – ligesom på de originale “White Cement”- og “Fire Red”-udgaver. Derfor er det rart at se, at Hiroshi Fujiwara har bevaret netop dette udtryk og er tro mod Air Jordan 3’s DNA, samtidig med at han gør den til sin egen med de fede Fragment-detaljer på hælen og på siden. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.