Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Læs alt der er værd at vide om det opsigtsvækkende, nye samarbejde.  

Fortnite har givet genlyd i hele den moderne popkultur siden sin oprindelige udgivelse i 2017, og nu har det hyper-populære fænomen også officielt nået sneaker-kulturen med et nyt Jordan Brand-samarbejde.

Hvad går det ud på?

Duoen er gået sammen om et tidsbegrænset ’mode’ ved navn ”Downtown Drop”, hvor spillerne kan grinde og hoppe lige så højt som ”Jumpman”, og hvor de skal samle mønter i Brooklyn-inspirerede gader for  at vinde.

Samtidig har de skabt en challenge pack og det såkaldte ”Hang Time” bundle bestående af to unikke outfits, hvor den ene inkluderer de nye Nike SB x Air Jordan 1 Lakers, som snart udkommer (i virkeligheden).

Ikke det første samarbejde

Det er ikke første gang at Epic Games’ Fortnite samarbejder med andre brands og franchises om tidsbegrænsede in game events. Tidligere har de slået sig sammen med folkene bag John Wick og med Marvel’s Avengers i forbindelse med filmene, ”Infinity War” og ”Endgame”.

Rigtige sneakers på vej?

Der bliver lige nu spekuleret i, om samarbejde også kommer til at resultere i udgivelser i den virkelige verden, så som en Air Jordan 1 ”Fortnite”, men det vides ikke. Hold øje med vores hjemmeside for updates, og tjek den nye ”Downton Drop” opdatering i Fortnite nu.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.