Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Som næste del af adidas Consortiums Communitas-serie og for at fejre Torsion-teknologiens 30-års jubilæum.

2019 har stået i Torsion-teknologiens tegn hos adidas Consortium, der er adidas’ særlige design-afdeling for eksklusive forhandler-samarbejder og -projekter. Teknologien, der består af en lille TPU-bro, som stabiliserer og forbinder forfoden med bagfoden, har nemlig 30-års jubilæum, og det er blevet markeret med en række særlige udgivelser.

ZX-linjen og Torsion-teknologien i fokus

Indtil videre har adidas Consortium blandt andet præsenteret den højtyndede ”30 Years of Torsion Pack” bestående af fire gamle ZX-modeller (ZX 5000, ZX 6000, ZX 7000 og ZX 9000), og lanceret to nye Torsion-modeller, ZX 10.000 C og ZX Torsion BOOST. Som næste led i fejringen af Torsion-teknologien har adidas Consortium arbejdet på en eksklusiv udgave af netop ZX Torsion BOOST med den engelske retailer, Footpatrol.

Fokus på lokale samfund

Samarbejdet udgør samtidig anden del af adidas Consortiums firdelte Communitas-projekt, der har som formål at fremhæve nogle de lokale samfund, som danner rammerne om sneaker-kulturen rundt omkring i verden. Som del af dette projekt har Footpatrol valgt at hente inspiration fra Londons Notting Hill Carnival. Det har udartet sig i en grålig og neongrøn udgave af ZX Torsion Boost, der ubesværet markerer mødet mellem Londons grå gader og det farverige musik- og kultur-arrangement, der finder sted her i august.

Udkommer snart

Footpatrol x adidas ZX Torsion BOOST lander indledningsvist som eksklusivt release hos Footpatrol den 24. August, og får derefter globalt Consortium-release den 11. oktober. Find flere adidas-nyheder i vores Release Kalender, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, inspiration og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.