Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Fjerde og sidste del af adidas Consortiums 4D Futurecraft-projekt er på vej.

Efter at Kith tidligere på ugen afslørede deres 4D-samarbejde med adidas, har Footpatrol nu også løftet sløret for deres. Den engelske retailer har klædt den højprofilerede model i en army-grøn farve, og resultatet er ganske enestående.

Fremtidens sneaker

4D Futurecraft blev introduceret sidste år som adidas’ seneste bud på fremtidens sneaker. Med en ”4D-printet” sål og en tynd, Primeknit-overdel inspireret af Ultra Boost har modellen et skudsikkert design, der har taget (sneaker)verden med storm.

Forskellige udgaver

Indtil videre er den blevet udgivet i en håndfuld forskellige udgaver – fx i samarbejde med Y-3, Sneakersnstuff og Invincible – og nu er den altså på vej i to nye udgaver med henholdsvis Kith og Footpatrol.

Teknologiske og naturlige kvaliteter

Footpatrol har ladet sig inspirere af de teknologiske og naturlige kvaliteter, som står bag udviklingen af adidas’ 4D Futurecraft-teknologi. Dette ses ved den ”Carbon”-grønne overdel, som er kombineret med en ”Ash”-grøn 4D-sål.

Begrænset antal

Det var meningen, at 4D skulle have et bredere, globalt release, men Adidas har øjensynligt haft problemer med logistikken. Derfor er modellen indtil videre kun udkommet i ekstremt begrænset antal, og det samme er tilfældet, når Footpatrol x adidas Consortium 4D Futurecraft ”Carbon Green” udkommer d. 21. september via Footpatrols webshop og Paris-butik.

Tjek vores Release Kalender for flere nyheder, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.