Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Få et sneak peek på Jerry Lorenzo og NikeLab’s spliternye samarbejde.

Efter at der sidste år gik rygter om, at NikeLab og Jerry Lorenzos Fear of God ville udgive en ny Air Presto, er det nu kommet frem, takket være @Py_rates, at duoen i stedet har arbejdet på 90’er-silhuetten, Air Skylon II. Den udkommer efter sigende til efteråret med en forholdsvis omfattende tøj-kollektion.

Jerry Lorenzos succes

Jerry Lorenzo har længe været én af de mest indflydelsesrige, uafhængige designere, og hans mærke Fear of God har oplevet enorm succes igennem adskillige sæsoner. I hans arbejde er han i særdeleshed inspireret af 90’ernes stilikoner fra både sportens og musikkens verden, og det har affødt nogle særdeles eftertragtede designs – lige fra de hullede zip-jeans og langstrakte t-shirts til baseball-bluser og vintage bomber-jakker skabt af soveposer fra Vietnam-krigen. Lorenzo har også samarbejdet med Vans og udgivet, hvad han betragter som, den perfekte ’High School-uniform’ igennem sub-brandet, Fog.

2018 markerer imidlertid nye tider for Jerry Lorenzo og Fear of God. Han har lagt Fog-brandet i graven til fordel for det nye undermærke, Essentials, og Vans-samarbejdet er skiftet ud med et toneangivende, nyt samarbejde med Nike.

Fan af Nike

Lorenzo har aldrig lagt skjul på, at han er fan af sportsgiganten. Han har selv gået i Nike-sneakers flere gange – herunder Air Presto, Air Max 180, Vapormax Utility, Flyknit Trainer og Dunk Lux – og så er hans nye basketball-sneakers også kraftigt inspireret af Air Jordan 1. Derfor er det måske også lidt overraskende, at Lorenzo lige netop har valgt Air Skylon II – en model som ikke er blevet rørt siden 1992, hvor den oprindeligt blev udgivet. Med nutidens fascination af chunky retro-sneakers giver det imidlertid god mening.

Air Skylon II

Air Skylon II har et klassisk retro-design med en læder-konstrueret overdel med mesh-paneler og et stort Nike-swoosh. Lorenzo og NikeLab skulle udgive den i tre nye udgaver: ”Black/Anthracite/Pearl White/White”, ”Light Orewood Borwn/Fuel Orange/Pearl White/White” og ”Wolf Grey, Dark Grey/Pearl White/White”.

Release

Indtil videre er der ingen officielle billeder, men kun disse mockups. Ifølge @Py_rates udkommer de til oktober i selskab med en tøjkollektion bestående af alt lige fra jakker og trøjer til trackpants og t-shirts. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.