Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Nike Flyknit Trainer er på vej i både ”Triple Black” og den originale ”Oreo” colorway.

Sidste år relancerede Nike deres nyklassiske model, Nike Flyknit Trainer i en række nye, farverige udgaver. Den originale ”White/Black” colorway fik også et comeback til manges stores begejstring – modellen var nemlig én af de mest eftertragtede sneakers for et par år siden og var dermed et kærkomment gensyn.

Nu er tiden så kommet til, at den anden originale colorway, ”Oreo” også får et comeback. Den er nemlig på vej sammen med en helt ny ”Triple Black” colorway.

Den originale Oreo-sko

Flyknit Trainer var, sammen med Flyknit Racer, den første Knit-sneaker med en Oreo-colorway, og siden har den populære farvekombination været at finde på modeller Ultra Boost, Air VaporMax og Pure Boost.

Design

På Flyknit Trainer er den forreste halvdel af skoens overdel sammensat af et mix af sorte og hvide tråde, mens den bagerste halvdel er sort med et hvidt Swoosh. Dertil kommer en kridhvid sål med en sort stribe.

Foruden ”Oreo” kommer Flyknit Trainer som sagt også i ”Triple Black” – én af de mest populære sneaker-colorways overhovedet.

Release

Der er endnu ikke forlydender om en officiel release-dato, men foråret og sommeren er lige på trapperne, og eftersom Flyknit Trainer er den perfekte sommer-sneaker, forventes de at udkomme i løbet af de kommende uger.

Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Billeder: Flight Club

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.