Puma
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Instagram

Så er der nyt fra samarbejdet mellem kunstneren Rihanna og sneakerproducenten Puma. RiRis Creeper-silhuet er på ingen tid blevet enormt eftertragtet hos både mænd og kvinder. Billeder af et nyt Creeper design er blevet afsløret, og det får du et Sneak Peek af her.

Silhuetten bibeholder designaspekterne fra ruskindsoverdelen og den forstørrede og rillede gummimellemsål. Pumas ikoniske formstripe løber stadig langs sneakeren, mens Pumas branding fremgår på siden, hælen og pløsen. Til gengæld er silhuetten blevet udstyret med en savtakket ydersål i samme nuance som gummisålen, hvilket om noget gør sneakeren endnu mere iøjnefaldende. Det imponerende design passer godt med Fenty x Puma samarbejdets tidligere silhuetter, som ligeledes bryder med normerne for sneakers og slippers.

Indtil videre er det kun en orange colorway, der er kommet for dagens lys. Kun tiden vil vise, hvad Puma og Rihanna ellers har i ærmet af farvevarianter.

Så snart vi kender releasedatoen for den nye Fenty x Puma Creeper, vil den være at finde i vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der releaser i den nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på de seneste sneakernyheder, konkurrencer og meget mere.

[BEMÆRK]: NYT SNEAKERMEDIE FOR PIGER OG KVINDER

For nyligt startede vi vores nye medie, Sneakergirls.dk, hvor du fremadrettet vil kunne finde nyheder og release information for sneakers til piger og kvinder.

BESØG SIDEN HER