Releases
Download All Pairs Top Banner

Restock Dato: 18. juli 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: BQ2752-003

Jerry Lorenzo og Nike sluttede 2018 af med nogle af årets største releases – deriblandt Nike Air Fear Of God 1 “Light Bone og Fear of God x Nike Air Skylon II “White“.  Efterfølgende fik modellerne et bredere release i januar 2019, hvor også to nye “Shoot Around“ versioner var med.

Fast forward til dags dato, og nu står den sidste tilføjelse til den store kollektion for døren. Fear Of God x Nike Air Skylon 2 II “Light Bone“ forventes at release hos en række udvalgte forhandlere den 2. februar 2019.

Air Skylon II udkom oprindeligt i 1992 som en af tidens førende neutrale løbemodeller fra Nikes Bowerman-linje. Siden er den blevet ét af symbolerne på klassisk Nike Running-design, og i dag er den en populær livsstilssko takket være dens retro-udtryk.

Selvsamme æstetik er heldigvis bibeholdt, til trods for at Jerry Lorenzo har givet sneakeren en moderne overhaling. Overdelen består udelukkende af “Light Bone“ og “Sail“ nuancer, hvortil man har fjernet grafikken på siden af skoene, hvilket giver et afdæmpet look. Desuden er Air Skylon-logoet ved hælen udskiftet med ”Fear of God”. En ekstra detalje er, at Lorenzo har tilføjet en snørelås, som også er at finde på Air Fear of God 1.

Fear Of God x Nike Air Skylon II “Light Bone“ releaser hos nedenstående forhandlere den 2. februar 2019, og forventes at sælge ud med det samme. Så sørg for at sidde klar ved din computer eller telefon, hvis du ønsker at tilføje den eftertragtede sneaker til din samling.

Husk at vi holder dig opdateret på andre kommende sneakers i vores store Release Kalender, samt i vores nye iOS app, All Pairs, som du kan hente i AppStore nu. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig up-to-date på nyheder, releases og restocks.

[RESTOCK]: Fear Of God x Nike Air Skylon II “Light Bone“ restocker hos enkelte forhandlere den 18. juli 2019.

FORHANDLERE

STOY
Restock: 18/7 – 09:00

Gå til STOY

NIKE STORE
Tidspunkt: 18/7 – 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 18/7 – 09:00

Gå til Size?

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN

43EINHALB
Restock: 20/7 – 09:00

Gå til 43Einhalb

ALLIKE STORE
Restock: 20/7 – 09:00

Gå til Allike


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.