Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 17. maj 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: AT8087-002

Efter udgivelsen af en ”Light Bone” udgave sidst i april vender Jerry Lorenzo og Nikes eksklusive Air Fear of God Raid tilbage i sort den 17. maj.

Den nye silhuet, der er inspireret af den ikoniske Nike Air Raid, har en tiltalende, skulptureret sål med Air 180- og Zoom Air-teknologi i hælen, der er kombineret med en overdel med et mellemhøjt snit. Overdelen har samme strap-system som Air Raid, der danner et kryds over snørebåndene og smyger sig hele vejen rundt om anklen. På siden sidder desuden et tonet Swoosh-logo.

Alt i alt har skoen et design, der formår at kombinere klassisk Nike Air-design med Jerry Lorenzos kendetegnende Fear of God-stil.

Den første udgave, ”Light Bone”, udkom kun i meget begrænset antal og blev revet væk. Alt tyder på, at det samme kommer til at gøre sig gældende for Nike Air Fear of God Raid ”Black”.

Skoen udkommer som sagt den 17. maj, og du kan finde direkte link til forhandlerne nedenfor. Hop forbi vores Release Kalender for flere sneaker-nyheder.

FORHANDLERE – ONLINE RELEASE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN

FORHANDLERE – RAFFLES

ENDCLOTHING
[KAN SENDES]

Deltag her

NAKEDCPH
[KAN SENDES]

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.