Releases

Release Dato: 26. marts 2020
Pris: 899 DKK
Produktkode: 167954C / 167955C

Fear of God er kendt for deres unikke design på deres sko-collabs med både Nike og Converse. Tidligere på året kom det frem, at Jerry Lorenzo og Fear of God udkom med en helt ny version af den populære Nike Fear of God 1. Nu følger Converse så op med en gengivelse af en klassisk Fear of God x Converse Chuck 70 Hi, i to forskellige farver.

Fear of God x Converse Chuck 70 Hi udkommer i to colorways, henholdsvis en sort model og en hvid model. Den sorte model er lavet med hvide paneler, som fremgår på skoens tå, tunge og snørebånd. Det omvendte design er på den hvide sko, hvor disse paneler er lavet i sort.

Materialet anvendt på skoenes overdel er i den klassiske canvas-tekstil, der er et kendetegn for de fleste Converse-modeller. Tungen på skoene er derimod lavet i læder og tåen er lavet i gummi. Begge skos midter- og ydersål er lavet i den samme hvide farve der er brugt, hvor der på venstre hæl er tilføjet et panel med kollektionens navn og på højre fremgår det klassiske Converse All Star-logo. Som en lille ekstra detalje, som også har været på tidligere sko Converse har lavet i samarbejde med Fear of God, er der igen lavet en heel tab, der holder skoens snørebånd.

Uden at have anvendt kraftige og iøjnefaldende farver, har Jerry Lorenzo skabt et par tidløse sko. Skoene fremstår simple og elegante på samme tid, og følger klart i Fear of Gods tidligere designspor.

Fear of God x Converse Chuck 70 Hi i hvid og i sort udkommer, sammen med Fear of Gods nye ”ESSENTIALS” kollektion, den 26. marts hos en række udvalgte forhandlere. Hvis du vil vide mere om hvor du kan finde skoen, så tjek vores Release Kalender og find alle forhandlerne. Hvis du bare gerne vil holde dig selv opdateret med det nyeste fra sneakerverdenen, så følg Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor vi hjælper dig med netop det.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.