Releases

Release Dato: 8. august 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: BC0695

Adidas er klar med en splinterny model, der kombinerer en Primeknit-overdel med den chunky Falcon-sål. Få al info her.

Efter en relativt sløv første halvdel af 2018 er adidas’s Consortium-afdeling kommet stærkt igen hen over sommeren med en række slagskraftige samarbejder og spændende projekter. Eksempelvis har adidas Consortium langt om længe søsat deres Consortium 4D-projekt, hvor Sneakersnstuff og Invincible har lagt stærkt ud, og de har bragt deres Ultra Boost Collective-projekt tilbage, hvor A Kind of Guise allerede har fremtryllet en super lækker, ny Ultra Boost.

Nu har adidas Consortium søsat endnu et projekt, og denne gang genopliver de deres Consortium Workshop-initiativ, hvor eksterne designere og creatives bliver inviteret indenfor for at nyfortolke adidas-modeller. Tidligere har projektet affødt ”Alternate Dimension” Pack, hvor Crazy 1 og Crazy 8 blev gentænkt, og denne gang har Falcon og SS2G fået en kærlig hånd.

Fælles for Falcon og SS2G er, at de begge to i forvejen er nyfortolkninger af klassiske adidas-modeller – henholdsvis Falcon Dorf og Superstar.

Falcon Dorf blev udgivet i 90’erne og har den bastante sål, som er super moderne lige nu. Den har derfor fået lov at indgå i designet på to nye modeller, Falcon og YUNG-1, og nu anvendes den endnu en gang på den nye Falcon Workshop.

Her er den klassiske runner-overdel dog skiftet ud med en mere moderne sokkeoverdel af Primeknit, som er udstyret med ruskindspaneler, toggle laces, broderier og 3 Stripes-branding, som gør, at skoen på perfekt vis balancerer mellem klassisk og moderne design. Det komplimenteres af skoens farvevalg, som hvide og cremefarvede nuancer med sort, gul og navy-blå.

Adidas Consortium Falcon Workshop udkommer d. 8. august hos udvalgte adidas Consortium-forhandlere. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder – blandt andet den føromtalte Consortium SS2G. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:00

Gå til Sneakersnstuff

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill

ENDCLOTHING
Tidspunkt: 01:00

Gå til Endclothing

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: 10:00

Gå til TGWO

NORSE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Norse Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.