Releases

Release Dato: 2. juni 2018
Pris: 799 DKK
Produktkode: BB9173

adidas Originals introducerer den splinternye Facon W, som er en opdateret version af Falcon Dorf-silhuetten, der eksklusivt udkommer til kvinder.

Chunky Sneaker-trenden er stadig super aktuel, og nu skruer adidas atter op for blusset med en opdateret og overdimensioneret klassiker. Falcon W kommer med en blød EVA-sål magen til den på den kommende adidas Yung-1, mens overdelen er inspireret af adidas klassikeren, Falcon Dorf. Overdelen er udarbejdet i mesh og ruskind og er udstyret med refleksive paneler og flere farverige detaljer, som tilsammen går op i en højere enhed. Falcon W har lidt Raf Simons Ozweego-vibes over sig og er spået til at blive en af sommerens mest eftertragtede kvinde sneakers.

Hypen omkring den kommende Falcon W-silhuet er massiv, og vi anbefaler, at du sidder klar på releasetidspunktet, hvis du vil være sikker på at få fat i et par.

adidas W Falcon “Core Black/Light Granite“ releaser d. 2. juni, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Tjek vores populære søster-site, Sneakergirls.dk, hvis du vil læse mere om sneakernyheder og releases kun for piger og kvinder.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

STOY
Tidspunkt: 00:00

Gå til STOY

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: 00:00

Gå til TGWO

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

SIZE?
Tidspunkt: 00:00

Gå til Size?

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

REZET STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Rezet Store

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

OFFSPRING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Offspring

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.