Adidas
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

I efteråret vil adidas vende sin opmærksomhed mod den helt nye Falcon-silhuet.

Når adidas den. 6 september lancerer det 2. drop af den populære 90’er silhuet, Falcon, er det med fokus på at fremhæve nuværende og fremtidige creators. I Norden har adidas sat fokus på 27 kreative kvinder, og globalt repræsenterer blandt andre Kylie Jenner lanceringen som ansigt for adidas for første gang.

Flere farver på vej

Efter re-lanceringen af den klassiske silhuet tilbage i juni måned, er adidas nu klar med en lang række nye, iøjnefaldende nuancer, herunder paneler af marineblå, mynte, lilla, fuschia og hvid. Alle versionerne kan købes hos adidas fra den 6. september – men du kan allerede få et sneak peek på dem i deres webshop nu.

Inspireret af 90’er ikoner

Falcon er inspireret af oprørske og revolutionære 90’er-ikoner som Spice Girls, Thelma & Louise og af de nuværende og fremtidige ikoner Kylie Jenner, Coco Owino og Tove Styrke. Alle har de det samme budskab, hvilket handler om ikke at lade andres meninger komme i vejen for ens kreativitet og personlighed.

Nordiske Creators

I forbindelse med lanceringen af adidas Falcon Drop 2 har adidas og kunstneren, Arvida Byström, indspillet en film, som bygger på de samme kerneværdier, som den oprindelige Falcon-silhuet.

”For adidas er det meget vigtigt at samarbejde med og støtte talentfulde kreative, som vi tror på og bliver inspireret af. Det er noget, vi hele tiden arbejder med på et nordisk og globalt niveau. I forbindelse med Falcon-lanceringen, der symboliserer en uafhængig og frygtløs generation, ønskede vi at lave en lokal fortolkning ved at fremhæve skabere i vores nordiske netværk, der repræsenterer netop det“ udtaler adidas Nordics Newsroom Manager, Sandra Essejö.

Tilgængelig den 6. september

Hele den nye adidas Falcon linje vil være tilgængelig fra den 6. september 2018 kl.00:00 i adidas webshoppen. Hvis du vil sikre dig, at du ikke misser udgivelsen, kan du skrive dig op hos adidas og få besked, når skoene bliver udgivet. Det kan gøres her.

SHOP ADIDAS FALCON HER

Et opslag delt af nora (@adidaddi) den

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.