Releases

Release Dato: 9. august 2018
Pris: 799 DKK
Produktkode: F35270 / F35269

Adidas er klar til at udgive to nye udgaver af deres super efterspurgte pige-model, Falcon, som blev udgivet tidligere på sommeren. Få al info her.

Falcon er, som navnet antyder, en nyfortolkning af adidas klassiske Falcon Dorf-model fra 90’erne, som også har inspireret den mere kendte YUNG-1-model. Falcon har samme chunky sål, men en ny overdel, der dog bibeholder samme 90’er-udtryk. Det særlige ved den er, at den kun fås i pigestørrelser og dermed er en eksklusiv pige-sneaker.

Designmæssigt fortsætter de nye udgaver af Falcon ned af samme boldgade som den originale – en kombination af gråtoner og kontrasterende pastelfarver giver et 90’er-æstetisk, men elegant udseende, der er perfekt til tidens trends og præferencer. Den ene model er klædt i en mørkegrå overdel med hvid sål og grønne og blå detaljer, mens den anden model er klædt i en lysere grå overdel med hvid sål og grønne og pink detaljer.

Den første version af Falcon blev revet af hylderne, og alt tyder på, at det samme kommer til at gøre sig gældende med disse to nye udgaver. Chunky-trenden fortsætter nemlig ufortrødent og kommer formentlig til at være aktuel resten af året – længere endnu.

Adidas Falcon ”Black/Grey” udkommer d. 9. august hos adidas. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.