Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Adidas’ fjerde, officielle YUNG-1-samarbejde er snart en realitet.

Efter at have været omdrejningspunktet for eksklusive adidas-samarbejder med både Solebox, Wardrobe NYC og Size? er den splinternye og enormt populære YUNG-1-model igen aktuel – denne gang i et nyt samarbejde med britiske End.

Skudsikker farvekombination

End. har valgt en skudsikker kombination af blå nuancer, grå, hvid og sort, der giver et diskret og elegant udtryk. Farverne passer desuden perfekt med YUNG-1’s retro runner-design, der består af en overdel i ruskind og mesh og en klassisk udseende Falcon-sål.

Aktuel model

End.’s nye YUNG-1 er som sagt det fjerde samarbejde, hvor modellen indgår, men intet tyder på, at det bliver det sidste. YUNG-1 menes nemlig at være en del af adidas’ kommende Dragon Ball Z-samarbejde, som de selv bekræftede forleden. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke farvekombinationer YUNG-1 kan udkomme i, og det bliver interessant at se hvilke, der bliver en realitet i fremtiden.

Udkommer snart

End. x adidas YUNG-1 “Atmosphere“ releaser den 8. september 2018. Det bliver igennem deres “Launches”-platform, som fungerer ligesom en almindelig lodtrækning. Hold øje med vores Release Kalender for flere kommende sneakerudgivelser.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

DELTAG I RAFFLE HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.