Releases

Release Dato:  2017
Pris: 660 DKK
Produktkode: Ukendt

Britiske END. og amerikanske Vans er på vej med en splinterny collab-kollektion, som er inspireret af et unikt dansk begreb.

“Embracing the danish art of ‘hygge’.” Sådan beskriver END. selv deres nyeste tofoldige sneaker-kollektion, som tager udgangspunkt i den ikoniske Old Skool-silhuet. Kollektionen tilbyder rene linjer kombineret med en blød, ’hyggelig’ uld-overdel, som suppleres af læder-detaljer. En minimalistisk gummi-ydersål bidrager til det stilrene udseende, som Old Skool-modellen er kendt for. Samarbejdet mellem END. og Vans udkommer i to forskellige colorways, henholdsvis ”Black” og ”Marshmallow”.

Den nye kollektion hylder den danske måde at hygge på, som du nu også kan føle i form af en sneaker. Den unikke kollektion releaser om få dage, så husk at sidde klar, hvis du vil sikre dig et par dansk-inspirerede sneakers.

END. x Vans ‘Nordic Wool’ OG Old Skool LX Pack releaser d. 24. november, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du har et ønske om at anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele sneakerverden.

FORHANDLERE

ENDCLOTHING
Tidspunkt: LAUNCHES

Gå til Endclothing