Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 14. marts 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: AV5840-600

Nike er gået sammen med Edinson Chens Emotionally Unavailable om at udgive en helt særlig, nærmest romantisk udgave af Air Force 1.

Den nye udgivelse er inspireret af Vandal High, som på mange måder kan betegnes som en kanvas-version af Air Force 1. Det kommer til udtryk ved, at Emotionally Unavailable har klædt Air Force 1 i rødt kanvas med et lyserødt Swoosh-logo i ’chenille’.

Sammen med et aftageligt, hjerteformet panel og ”E.U. Air” branding på pløsene er de røde og lyserøde farver med til at repræsentere Emotionally Unavaibles hjerte-logo.

Se frem til, at dette eksklusive, nye samarbejde mellem Nike og Emotionally Unavailable udkommer i begrænset antal den 14. marts. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med de bedste tilbud, rygter og mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.