Releases
Dunk Street Hawker

Release Dato: 30. januar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: CV1628-800
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Kunst og sneakers har altid været to verdener, der tilsammen har medført noget stort og flot. En af de bedste brands til, at samarbejde med kunstnere er Nike, der har en lang række forskellige collabs, hvor det seneste var samarbejdet med Ruohan Wang. Til at starte 2021 med et brag, introducerer Nike os for en meget speciel Dunk Low, der er lavet i samarbejde med den kinesiske kunstner Jason Deng, der er kendt for sine specielle malerier af vandfarve. Skoen har fået navnet Nike SB Dunk Low Street Hawker, og er inspireret af forskellige malerier Jason selv har lavet.

Som det er set for en række sko i år, så er højre og venstre sko forskellige. På den venstre sko har man valgt at anvende de malerier der forestiller tre melbaserede retter. Skoens tå forestiller teksturen og farverne i en green bean suppe, hvor skoens toe guard forestiller Jason Dengs donutmønster. Skoens baggrund forestiller en kinesiske ret med pitabrød, hvor tekstilet er farvet i en beige farve og er krakeleret. Bagerst på skoens heel guard og på skoens flaps forestiller et maleri af nudelretten Yangchun. Til sidst, så er swoosh-logoet lavet i et trælignende møsnter, der forestiller spisepinde.

I modsætning til den venstre sko, så bruges der varmere farver på den højre sko, hvor skoens tåpanel er lavet i en metallisk, bronze farve, der forestiller de gryder maden tilberedes i. Skoens baggrund er lavet i brunt strudselæder, der forestiller det sprøde skind fra gåsen, der indgår i mange af retterne fra Guangzhou, hvor Jason Deng er fra. Bagerst på skoens toe guard, heel guard og flaps er har Jason illustreret shaved ice og taro balls, der er kendte Taipei desserter. Til sidst er swoosh-logoet lavet i metallisk sølv, der skulle forestille de kroge, man hænger de mange gæs i inden de skal tilberedes og spises.

Den nye Nike SB Dunk Low Street Hawker udkommer den 29. januar på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. På vores opdaterede Release Kalender kan du følge med i ændringer ved dette release og mange andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og andet spændende content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.