Releases
Dunk Strawberry cough

Release Dato: 30. december 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CW7093-600
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Den amerikanske kunster Todd Bratrud er kendt for sine farverige og specielle illustrationer, og han har af flere omgange dannet par med Nike omkring et par Dunk High. Dette har ledt til en række klassiske sko, hvoraf den nok mest populære er den ikoniske ’Skunk’ colorway, der udkom tilbage i 2010. Det er to år siden, at Nike og Todd sidst arbejdede sammen, i 2018 på en ’White Widow’ colorway, og derfor kan vi også se ekstra meget frem til det nye samarbejde der udkommer i slutningen af december.

I samme stil som alle andre sko fra det eksklusive samarbejde mellem Nike og Todd Bratrud, er den nye Nike SB Dunk High ’Strawberry Cough’ også lavet med udgangspunkt i markedet omkring marihuana. Denne gang har Todd draget inspiration fra en lovlig type af marihuana, der er kendt som Strawberry Cough. På skoen er navnet dog taget helt bogstaveligt, hvor den er lavet til at ligne jordbær. Skoens specielle design er også i stil med Todds egen kunst, der ofte følger samme karikerede, bogstavelige filosofi.

Den forreste del af skoen er lavet i jordbærrød læder. På skoens toe guard, baggrundspanel og eyestays er der også lavet små grønne speckles, der buler ud fra læderet, som efterligner jordbærkerner. Som supplement til det røde læder er tungen og skoens lining lavet i lyserødt tekstil. Den bagerste del af skoen, inklusiv swoosh-logoet, er lavet i groft suede, der her er farvet grønt for, at kunne imitere blade. En ekstra lille detalje på skoen, er det broderede jordbær på skoens hæl, der står og hoster. Derudover er skoen også udstyret med en transparent sål, hvor man kan se materialer på oversiden, fortsætte ned.

Den nye Nike SB Dunk High ’Strawberry Cough’ udkommer den 30. december på Nike SNKRS og hos enkelte udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med dette release, samt mange andre. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og andet spændende content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.