Nike
Dunk sko til børn
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

De mindste i hjemmet skal ikke snydes for spændende og eftertragtede releases. Flere af Nikes populære modeller udkommer efterhånden både til babyer og børn, herunder Dunk Low silhuetten.

Seneste skud på stammen er denne Nike Dunk Low “White/Gypsy Rose” til børn, som udkom for nyligt hos Nike Store. Ikke nok med det, så releasede den selvsamme silhuet også i voksenstørrelser, men som sædvanligt med Dunk sneakers, så var disse udsolgt med det samme. 

Dunk til børn
Den perfekte colorway

Nok er vi i årets sidste måned, men dette afholder ikke Nike fra at klæde sneakeren i en lækker pastel rød farve døbt “Gypsy Rose”. Den skrappe farve pryder både overlays, hælen, kraven og pløsen, mens resten af skoen akkompagnieres af en kontrast givende hvid farver. Selve overdelen består af en super-slidstærk konstruktion udarbejdet i premium læder, der tåler lidt af hvert, og som er nem at rengøre. Designet afsluttes med den klassiske Dunk mellemsål, der sørger for god komfort på alle slags underlag.

nike dunk børn
Hvor kan man købe Nike Dunk Low til børn?

Det kan man hos Nike Store. Men ligesom med modellerne til voksne, så har Dunk Low sneakers til børn det også med at sælge ud hurtigt. Du skal derfor ikke vente for længe, hvis du falder over et par i den størrelse, som du skal bruge. Nike tilføjer løbende nye farver til deres sortiment. Du kan se alle tilgængelig farver, til både babyer og børn, her.

dunk sneakers baby

Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.