Releases

Release Dato: 21. maj 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CU1727-700
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Er du Nike-fanatiker, er det sikkert ikke gået din næse forbi, at Nike Dunk Low i år kan fejre 35-års jubilæum. Den retroinspirerede fanfavorit er allerede udkommet i flere forskellige colorways i år – blandt andet Syracuse og Kentucky – og nu er der yderligere tre farver på vej.

Foruden University Red, University Orange kan vi se frem til Nike Dunk SB Low i farven Pine Green, der med sin iøjnefaldende grønne, gule og hvide colorblocking sender en hilsen tilbage til Nike Dunk Low ”Brazil” fra 2001.

Overdelen, der som sagt mimer det brasilianske flag, er konstrueret af glat, gult læder, der kontrasteres af græsgrønne læderpaneler langs snude, snøresystem og hæl. Swoosh-logoet er ligesom mellemsålen holdt i hvid, og udtrykket fuldendes med en grøn ydersål, der matcher panelerne fra overdelen.

Alt i alt er der tale om en super cool retrorelease, der med garanti vil tilføre et frisk pust til dit sommeroutfit. 

Nike Dunk SB Low Brazil “Pine Green“ udkommer den 21. maj. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.