Releases

Release Dato: 21. august 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CZ2667-400
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike Dunk Low har en lang historie bag sig, med et utal af flotte releases, hvilket man ofte kan glemme grundet skoens renæssance i 2020. En af skoens OG colorways står nu til at få et nyt release, efter 19 år i glemmebogen hos mange sneakerheads. Der er tale om relanceringen af den nye Nike Dunk Low Samba, der ser dagens lys for første gang siden det oprindelige release i 2001.

Skoen er lavet præcis, som vi kender den uden nogen bemærkelsesværdige ændringer. Skoens toe guard, eyestays og heel guard er lavet i grå, mat læder, og skoens baggrund er også lavet i læder, dog farvet i en hyper blue, der står i en flot og skarp kontrast til den grå farve. Den unikke detalje på skoen, er dog ikke skoens flotte blå og grå farver, men derimod skoens røde swoosh-logo og heel tab. I modsætning til mange andre Nike-modeller er det nemlig lavet i carbonfiber, der giver skoen et helt specielt og flot look.

Det kan altid være svært at lave relanceringer, men Nike er denne gang gået all-in. Formålet med releaset af den OG colorway har været, at bibeholde alle de originale detaljer, hvorfor at skoen ligner originalen på en prik.

Den nye Nike Dunk Low Samba udkommer den 21. august på Nikes egen hjemmeside, og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med eventuelle ændringer og andre komme releases på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her deler vi dagligt det nyeste rygter, nyheder og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Raffle

Gå til 43Einhalb

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.