Releases
Dunk Yellow

Release Dato: 22. juli 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DM9467-700
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Sommeren er over os og solen har skinnet i et godt stykke tid. Derfor er det selvfølgelig også ved at være tid til, at du skal have fingrene i et nyt par eller endnu et par sneakers til sommeren. Selvom der er mange sneakers og brands om buddet, så er der alligevel et par enkelte sneakers der skiller sig ud med deres både farverige og simple designs. Vi kan for eksempel tage fat i New Balances 550’er, der har fået et sommerligt twist i den nye Varsity Gold colorway, men det er ikke den eneste og formentlig heller ikke den mest eftertragtede. Nikes serie af Dunks denne sommer har nemlig været helt fantastisk, hvor det seneste skud på stammen har været deres Purple Pulse.

I samme stil som den førnævnte Purple Pulse udkommer nu enndnu en ny colorway, der virkelig sender tankerne mod sydens sol. De varme tanker fremtvinges nemlig af den nye Nike Dunk Low Yellow Strike, der på alle tænkelig måder er et til denne sommer, uanset om solen skinner eller ej. Ligesom Purple Pulse er skoens overliggende paneler ujævnt farvet, her med en svag gul farve, der på mange måder holder skoen nede på et mere neutralt niveau, hvor alle kan være med. Da det er en svag gul farve, er baggrunden selvfølgelig lavet i hvidt læder, så de overliggende paneler fremhæves mest muligt. Den gule farve bruges også på skoens swoosh-logo, der her er lavet i suede, samt at tråden i det broderede Nike-logo på skoens heel tab også er gul. Afslutningsvis er skoen også udstyret med en ydersål, der også er farvet i en svag gule og adskilt fra overdelen af en hvid midtersål.

Den nye Nike Dunk Low Yellow Strike er uden tvivl et af årets bedste bud på en perfekt sommersko, hvorfor du selvfølgelig også skal sidde klar når skoen udkommer den 22. juli på Nike SNKRS. Du kan holde dig opdateret og finde flere forhandlere, samt andre kommende releases på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig alle de seneste rygter og andet spændende content fra sneakerverdenen, så du altid er opdateret.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: Raffle – 08:00

Gå til Rezet Store

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.