Upcoming
Dunk Low White Green

Release Dato: 16. april 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1391-101
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Iklædt i læder fra top til tå, på nær den ekstremt komfortable gummi midsole og outsole, ses denne Nike Dunk Low White Green at præsentere et produkt af en høj kvalitet, samt i en simpel men øjnefaldende farvesammensætning. Skoen der her ses i Boston lignende farver, Forest Green og Clean White, er til forbrugeren der søger et produkt der kan anvendes i alle sammenhænge, være komfortable og afslappet, samtidig med at de skiller sig ud og vækker opsigt på hvert et gadehjørne.

Denne sko kommer i en komplet læder upper som bringer minder om Virgil Abloh’s Off White x Nike Dunk Low Pine Green release fra 2019, om end denne ses i en noget mørkere grøn farve. Nikes logo og brand detaljer er repræsenteret på skoens tunge, silhuet og hælparti og skoens grønne gummi outsole giver en fantastisk komfort for hvert enkelt skridt du tager. Skoen kommer med grønne laces og et orange Nike logo på skoens insole.

Denne udgave er allerede blevet hyppigt omtalt i diverse sneaker medier verden over og derfor skal du nok regne med at den kommer til at gå som varmt brød.

Den nye Nike Dunk Low White Green udkommer d. 16. april på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen på vores Release Kalender og holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.