Releases
Dunk Low White Black

#nike_DD1391-100_DUNKLOWPANDA


Release Dato: 28. marts 2023
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1391-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

UPDATE: Sneakeren restocker hos Nike Store den 17. april 2023.

2021 har uden tvivl været spækket til med lækre releases, der alle vil komme til at præge sneakerverdenen året ud. Især trenden med Dunks ser ud til at fortsætte, hvor den ikoniske UNLV ser ud til, at vende tilbage i en lækker, low version. Dette er dog ikke den eneste af de mange ikoniske Dunks der vender tilbage, da Nike fornyeligt har offentliggjort, at de relancerer den klassiske sorte og hvide Nike Dunk Low Retro Black White.

Den sorte og hvide colorway er uden tvivl en af de mest ikoniske og populære colorways gennem tiden, men man kan sjældent gå galt i byen sort og hvid. Det kan dog diskuteres med rækken af nye Dunks vi har set i 2020, men den simple sko står alligevel som en af de sneakers man kan huske. I typisk stil, er hele skoens overdel lavet i læder, der har været definerende for skoens design siden 1985. Den sorte læder bruges på skoens toe guard, eyestays, flaps, heel guard, swoosh og heel tab. Derudover er skoens lining lavet i sort tekstil og ydersålen i sort gummi. Omvendt, så er skoens baggrund, tunge og tåpanel lavet i hvid læder, ligesom skoens midtersål også er farvet hvid.

Som nævnt, så er det svært at gøre meget forkert, når man kombinerer sort og hvid. Derfor undrer det heller ikke mange, at den sorte og hvide colorway er en af de bedste colorways i Dunkens historie. Derfor skal du selvfølgelig også være heldig, når den nye Nike Dunk Low Retro Black White releaser den 4. november hos enkelte udvalgte forhandlere. For at øge dine chancer, kan du holde dig opdaterede med ændringer og andet på vores Release Kalender, hvor du også kan finde mange andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi giver dig alle de seneste nyheder, rygter og andet spændende sneakerrelateret content.

FORHANDLERE

Rygtet restock dato hos Nike: 25. januar 2023 kl.09:00

#nike_DD1391-100

Listen med tilgængelige størrelser bliver opdateret, hvis sneakeren restocker den 25. januar 2023.

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


RESELLERS

Farfetch resell

FARFETCH

Gå til Farfetch


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.