Releases

Release Dato: 12. juni 2020
Pris: 800 DKK
Produktkode: CU1727-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike Dunk kan i år fejre 35-års jubilæum, og i den ombæring er modellen allerede udkommet i flere forskellige colorways i løbet af 2020. Syracuse og Kentucky er nogle af de colorways vi har set, og nu følger hele tre nye farvekombinationer trop. En af disse er Nike Dunk Low University Red.

Overdelen er konstrueret af glat hvidt læder, mens røde læderoverlejringer er tilføjet ved snuden, hælen og snøresystemet som en kontrast til det hvide. Swoosh-logoerne på inder- og yderside er ligeledes markeret i den markante, røde farve.

Mellemsålen er holdt i hvid, mens ydersålen i sin røde farve afrunder skoens stilfulde design. Skoen her er, takket være sin alsidige røde og hvide farvekombination, let at style og vil være en opmuntrende tilføjelse til din sneaker-samling.

Nike Dunk Low University Red udkommer den 12. juni 2020. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.