Releases

Release Dato: 1. februar 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CT6688-200

Nike Skateboarding, bedre kendt som Nike SB, er klar til at lancere deres nye ”Truck It”-pakke. Packen indeholder to forskellige version af Dunk silhuetten, heraf denne Dunk Low “Truck It” version.

Sneakeren har et 70’er-inspireret design og hylder road trips, som refererer til SB Dunks rejse siden starten i 2002.  Overdelen er konstrueret af ruskind holdt i en cremehvid farve, mens swoosh-logoet på inder- og yderside er den mest fremtrædende detalje på modellen. Swooshet blander en mørk marineblå farve i toppen og fader derfra ud i en lys himmelblå i bunden, hvoraf sidstnævnte farve matcher striberne, der adskiller de to blå nuancer. En syning i en lyseblå nuance opridser swoosh-logoet og tilføjer både tone og struktur.

Nike SB Dunk Low “Truck It” udkommer den 1. februar Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.