Upcoming
Dunk Low Sunset Pulse

Release Dato: 7. maj 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DN0855-600
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Sommeren nærmer sig med hastige skridt og ligger nu lige om hjørnet, og det er Nike selvfølgelig også opmærksom på. Allerede i løbet af foråret har de lanceret en lang række farverige sneakers til de lysere perioder, hvor sneakers som den kommende FREE 99 og deres Easter colorway på mange måder har lagt fundamentet for, hvad vi kan forvente i den kommende tid. Derfor undrer det heller ikke mange, at vi kan se frem til endnu en farverig sneaker, der ovenikøbet er blevet udstyret med skinnende, metalliske tekstiler. Der er selvfølgelig tale om den nye Nike Dunk Low Sunset Pulse, der udkommer eksklusivt til kvinder.

Det nok mest unikke ved den nye, farverige og specielle sneaker er, at højre og venstre er forskellige. De er faktisk hinandens modsætning, hvor farverne er brugt spejlvendt ad hinanden. Det de dog har tilfælles, er materialerne brugt på overdelen, hvor alle læderpanelerne, heel guard, eystays og toeguard, er lavet i metallisk læder og resten af skoen er lavet i suede. For at starte et sted, så er højre sko udstyret med en lyserød baggrund og røde snørebånd, hvorimod venstre sko er udstyret med en svag grøn baggrund og grønne snørebånd. Dertil er venstre skos ydersål farvet grøn og den højre skos ydersål er farvet rød. Yderligere er ankelpanelet på højre sko blåt, hvor det på venstre sko er lyserødt. Som afslutning på baggrundspanelerne, så er højre skos tåpanel grøn og har en gul tunge, hvor det på venstre sko er lilla og har en blå tunge.

Samme tendens med at spejlvende farver sker selvfølgelig også på skoens metalliske læderpaneler. Her er højre skos heel guard rød og dens toe guard er lilla, hvilket er omvendt på den venstre sko. Derudover er højre sko udstyret med et sølvfarvet swoosh-logo og en heel tab farvet i rose gold, hvor venstre sko har rose gold swoosh-logoer og en sølvfarvet heel tab.

Ja, der sker meget på den nye Nike WMNS Dunk Low Sunset Pulse, men det hele fungerer, og det ser bare super godt ud. Den farverige sneaker udkommer den 7. maj på Nike SNKRS og hos enkelte udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om andre kommende sneakers på vores Release Kalender, eller holde dig opdateret ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.