Releases
Dunk Low Pro Grå Recycled

Release Dato: 17. oktober 2020
Pris: 799 DKK
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nikes bæredygtige concept, ‘Move to Zero’, symboliseret af det roterende logo, har i 2020 virkelig haft fart på. Med offentliggørelsen af deres bæredygtige fremtidsplan, tog den bæredygtige kollektion virkelige fat i masserne med udgivelsen af Space Hippie-kollektionen. Konceptet blev hurtigt bredt ud til en række andre ikoniske modeller med den nye Crater-serie og derfor undrer det ikke mange, at årets mest populære sko, Dunk Low, også inddæmmes i den bæredygtige serie.

Den nye Nike SB Dunk Low Pro Dark Grey følger i sporet af de andre sneakers i Crater-serien, hvor især den grå farve er blevet en vigtig del af seriens designkoncept, som selvfølgelig også bruges på den nye Dunk Low. Skoens overdel er lavet i to forskellige materialer, der begge delvist er lavet af genanvendte materialer, hvor skoens baggrund, tåpanel og tunge er lavet i lysegrå canvas. Den lyse baggrund fremhæver også skoens mørkegrå overlays i et syntetisk tekstil. Her er der tale om skoens toe guard, eystays og heel guard. På de mørkegrå paneler er der også små, lyse speckles, der er en indikation på, at skoen er lavet af genanvendte materialer.

For at give skoen en anelse farve, er der også brugt navyblå tråd til skoens syninger, snørebånd og lining. Nike bæredygtige Crater-serie er også nem at genkende på den meget iøjnefaldende midter- og ydersål. Midtersålen er farvet hvid med blå speckles og skoens ydersål er grå med en masse forskelligfarvede speckles. Dertil har alle sko i serien også fået en neogrøn sål, og en ekstra detalje er, at swoosh-logoet er broderet på skoens sider, ligesom det blev set på Nikes Sashiko-pack.

Med den nye Nike SB Dunk Low Pro Grey Dark hæver Nike baren for nye bæredygtige sko, ved at tilføje endnu en af brandets mest ikoniske sko til serien. Skoen udkommer den 17. oktober på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. På vores altid opdaterede Release Kalender, kan du følge med i den bæredygtige udvikling inden for sneakerverdenen, samt andre kommende og spændende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, releases og andet sneakerrelateret content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.