Upcoming
Dunk Low Yellow Blue

Release Dato: 15. juni 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1391-700
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I 1985 lancerede Nike deres ’Be True To Your School’ med otte forskellige colorways, der i dag har fået ikon-status blandt sneakerfans. BTTYS var da også med til at skabe fundamentet for sidste års eksplosion af Dunks’ popularitet, hvor en række releases af både Lows og Highs var såkaldte stand-outs med deres simple designs sammenlignet med mange andre releases. Nu vender kollektionen endelig tilbage igen i form af en Low-version af den klassiske Michigan High, som udkom i september sidste år.

Den nye Nike Dunk Low Michigan er en af de colorways, der oprindeligt skilte sig ud med sin kombination af blå og majsgule farver, men selvom farverne står i skarp kontrast til hinanden, så fungerer det rigtig godt. Skoen er oprindeligt designet som en hyldest til University of Michigan, der var en af de 12 udvalgte skoler, der skulle stå model til det dengang innoverende design.
Alle modeller udkom oprindeligt i en High-version, men i løbet af 2020 udkom de oprindelige colorways også som Lows, men ikke Michigan. Det kan vi dog endelig se frem til nu, hvor Nike har lanceret, som nævnt ovenfor, en ny Nike Dunk Low Michigan, der er en tiltrængt tilføjelse. Den eneste forskel på den nye version er kun den lave ankel, hvor farverne er de samme. Skoen er udstyret med en baggrund gul baggrund, tunge og tåpanel, som skaber kontrast til de mørkeblå paneler der dækker resten af skoens overdel. Derudover er skoen udstyret med en hvid midtersål og en mørkeblå ydersål.

Nikes Dunk Low Michigan udkommer den 15. juni på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. Selvom hypen omkring Dunks er dalet en smule på det sidste med en lang række releases, så bliver skoene stadigvæk udsolgt. Ved at følge med på vores Release Kalender, kan du øge dine chancer ved at finde alle forhandlere og være først i køen ved eventuelle ændringer. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.