Upcoming
Dunk Low Curry

Release Dato: 19. februar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1390-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Selvom vi er gået fra 2020 til 2021, så betyder det ikke, at Nike har planer om at sænke tempoet, tværtimod! Januar ligner lige nu en måned der kommer til at have rigtig meget fart på, især på Dunk fronten, hvor vi kan se frem til mange, rigtige mange, releases af både High og Low versioner. Heriblandt udkommer for eksempel den helt nye Street Hawker, en relancering af den klassiske røde og grå UNLV og nok den største nyhed, muligheden for at designe sin egen Dunk Low med Nike By You.

Man skulle ikke tro, at der var plads til flere releases af Dunks, men Nike har alligevel formået, at klemme den nye Nike Dunk Low Premium Medium Curry i slutningen af januar. Sammenlignet med de andre releases vi kan se frem til i denne måned, er der ikke meget fart på den nye colorway, men med sin meget mørke orange farve, næsten brun, og sin suede, er den uden tvivl en sko mange vil forsøge at få fingrene i. I klassisk stil, anvendes næsten meleret, nedtonet hvid farve på skoens baggrund og tåpanel, der har til formål at fremhæve resten af skoen. Den meget mørke orange farve bruges i kontrast på skoens toe guard, eyestays, lining, heel guard og ydersål, hvor den uden tvivl giver skoen et unikt udseende. Derudover er skoens swoosh og heel tab også lavet i suede, men er her blevet farvet creme, og passer flot sammen med skoens sailfarvede midtersål og snørebånd.

Den nye Nike Dunk Low Premium Medium Curry udkommer den 19. februar på Nike SNKRS og hos enkelte udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med dette release, samt læse meget mere om de mange andre kommende Dunks. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende giver dig alle de seneste nyheder, releases og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.