Upcoming
Dunk Lemon Drop

Release Dato: 14. maj 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DJ6902-700
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Hypen omkring Dunks er på ingen måde faldet efter årsskiftet, hvor markedet ellers er blevet fyldt til randen med en lang række standart releases og collabs, og Nike fortsætter selvfølgelig. I april kan vi nemlig se frem til intet mindre syv nye colorways, hvortil vi allerede har set en håndfuld releases. Nu tilføjer Nike så endnu en colorway til mixet i form af den nye Nike WMNS Dunk Low Lemon Drop, der ligesom en række andre Dunk-releases i april er primært rettet til kvinderne.

Den nye Lemon Drop minder på mange måder om en Air Max 1, der oprindeligt udkom i en pakke bestående af 56 sneakers, og som fik sit første re-release i slutningen af 2020. Det er selvfølgelig den ikoniske Lemonade fra 2005. På den kommende Dunk Low Lemon Drop er der på skoens overdel brugt paneler i forskellige nuancer af gul og forskellige materialer, der tilsammen skaber en helt unik sko. Selve baggrunden er lavet i hvidt, krøllet læder, og tåpanelet er lavet i sailfarvet, mat læder, der fremhæver skoens toe guard, eyestays og heel guard, som er lavet i mat, tanned gul læder. Skoens swoosh-logo er lavet i kraftigt, gult læder og ender i skoens heel tab, der er lavet blankt, neongult læder. Afslutningsvis er skoens tunge og snørebånd farvet i en afbleget gul, der på mange måder afslutter skoens design. Andre detaljer på skoen tæller en lille broderet citron på ydersiden af skoens hæl og gumsål, der passer helt perfekt til skoens mange gule nuancer.

Nike WMNS Dunk Low Lemon Drop udkommer primært til kvinder den 14. maj på Nike SNKRS og hos en håndfuld udvalgte forhandlere. Da der er tale om en Dunk og en speciel colorway, skal du være heldig, hvis du vil have fingrene i et par. Du kan øge dine chancer ved at finde alle forhandlere på vores Release Kalender, hvor du også kan finde andre kommende releases. Derudover kan du lade os gøre arbejdet for dig og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig dagligt alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.