Releases

Release Dato: 14. marts 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CU1726-100

Nike SB Dunk Low har af flere omgang genskabt de klassiske colorways fra deres ”Be True To Your School”-kampagne, og 2020 er ikke en undtagelse, især ikke når det er  skoens 35-års jubilæum. Vi har allerede set den orange Syracuse-colorway og Nike følger nu op med den blå Kentucky-colorway.

Ligesom i 1985 er skoen ikke prydet med noget logo, men derimod de har der har repræsenteret skolen. Den blå farve starter ved skoens toe guard, følger panelet op langs skoens snørebånd og slutter omme ved skoens hælpanel. Yderligere er skoens snørebånd, swoosh-logo, heel tab og ydersål også alle farvet i den samme blå farve. Resten af panelerne på skoen, samt midtersålen, er farvet i en helt hvid farve, og er dermed med til at bringe fokus på den flotte blå farve, der dominerer skoen.

Gengivelsen af den oprindelige blå Kentucky-colorway er gennemført ned til mindste detalje. På skoen er der ikke lavet nogen ændringer, og den fremstår som var den taget direkte ud af den oprindelige Nike-kampagne fra 1985. Selvom det er en simpel sko med kun to farver, så er den alligevel stilren og utrolig flot at se på, og det må siges at være endnu et vellykket retro-release fra Nikes side.

Den nye Nike SB Dunk Low ”Kentucky” udkommer den 14. marts på Nike egen hjemmeside og hos en lang række af forhandlere. Tjek løbende vores opdaterede Release Kalender, hvor du kan se alle forhandlere og holde dig opdateret omkring kommende releases. Følg også Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor vi giver dig alt det nyeste fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.