Nike
Ord og billeder: Frederik Høj // Instagram
Reklame for Nike

Få alle detaljerne om Nikes farverige nye Dunk Low ”Free 99” inden dens officielle udgivelse den 29. april – inklusiv inspirationskilderne bag, tips til styling og release-information.

2021 står i Dunk-modellens tegn, og Nike fortsætter ufortrødent med det ene opsigtsvækkende release efter det andet. Alene i april måned er vi eksempelvis blevet forkælet med ”Hawaii”, ”Dark Sulfur” og ”Michigan” Lows.  Det nyeste skud på stammen er denne eksklusive ”Free 99” udgave, der er inspireret af de farverige prisskilte, du finder i kiosken nede på gadehjørnet.

Iøjnfaldende design

Nike Dunk Low ”Free 99” har et super iøjnefaldende udtryk takket være dens overdel, der kombinerer pasteller fra hele regnbuespektret – og endda på en asymmetrisk måde, således at den ene sko er anderledes fra den anden. Venstre sko er udstyret med en lysegrøn mudguard, et gult panel ved snørebåndene og et lyserødt panel ved hælen, mens højre sko er klædt i en lyseblå mudguard, et lysegrøn panel ved snørebåndene og et gult panel ved hælen. Foringen og hælkappen er dertil lyseblå på venstre sko, mens den er lyserød på højre. Fælles for begge sko er den sorte toebox, de sorte snørebånd, det sorte Swoosh på siderne og den gum-farvede ydersål.

Fortæller sin egen historie

Det asymmetriske design har altid været velfungerende på Dunk-modellen, og derfor sender den nye ”Free 99”-udgave da også tankerne tilbage på klassiske SB-udgivelser såsom ”What the Dunk” fra 2007 og ”Street Hawker” fra tidligere i år. Det der netop gør denne nye Dunk speciel er dens ”Free 99”-tema inspireret af din lokale kiosk nede på hjørnet, der ofte sikrer snacks og drikkevarer til sommerfesten. Navnet refererer til de farverige, små prisskilte, der typisk sidder på varerne og som ligeledes er inspirationskilde for skoens mange farver.

Styling

Én af de ting, der har gjort Dunk Low-modellen super populær i år er dens ungdommelige udtryk, der særligt har bånd til skaterkulturen. Derfor gør det i vores optik ikke noget, at Nike har skruet helt op for farverne på den nye ”Free 99”-udgave. Det gør den godt nok lidt sværere at style, men vi synes den fungerer super godt sammen med afdæmpede farver og klassiske jeans, der lader skoene skabe kontrast og stå ud.

Release

Nike Dunk Low ”Free 99” udkommer hos en håndfuld forhandlere og på Nikes egen hjemmeside d. 29. april. Som ved alle andre Dunk-udgivelser anbefaler vi, at du holder dig klar, hvis du gør dig forhåbninger om at få fat i et par – de kommer nemlig til at gå som varmt brød. Er du på udkig efter flere Dunks, kan du tjekke vores Release Kalender, hvor vi samler info om alle de kommende udgivelser.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.