Upcoming
Dunk Low Disrupt Sort Hvid Panda

Release Dato: 31. oktober 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CK6654-102
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Med længder er årets mest populære sko, Nikes Dunk Low. Skoen er udkommet i et virvar af colorways, hvor de mest populære uden tvivl har været de forskellige collabs med henholdsvis med Travis Scott, Ben & Jerry’s og Grateful Dead. Selvom der er tale om en af Nikes klassiske modeller, tog sneakerverdenen alligevel rigtig godt imod en nyfortolket og disrupted version der udkom tilbage i starten af september i to colorways. Derfor lancerer Nike nu en tredje colorway af den nye sneaker, der også var rygtet den gang. Den nye sneaker har fået navnet Nike Dunk Low Disrupt Black White.

Den nye sorte og hvide colorway følger samme designidé med placeringen af farvede paneler som den tidligere ’Game Royal’-colorway. På skoens overdel er alle læderpanelerne nemlig farvet sorte. Læderpanelerne tæller skoens toe guard, eyestays, flaps, heel guard og swoosh-logoet, der er delvist dækket af de overliggende læderpaneler. Derudover er skoens tunge, lining og snørebånd også farvet sorte. Omvendt, så er skoens baggrund og tåpanel lavet i helt hvid mesh, hvor meshet også er brugt på skoens tunge. En lille detalje der har til formål at hylde skoens historie, er skoens vintage syning på skoens tunge. Her er der llavet en åben syning, så man kan se skummet der bruget til at lave tungen.

Det unikke ved skoen er dog den unikke tredelte, chunky sål. Sålen har fået tre abnorme paneler, der kan findes forrest, i midten og bagerst på skoen, og giver skoen et helt specielt udseende. Selvom skoens design er ændret en hel del, så fungerer den alligevel som en flot hyldest til en af Nikes mest ikoniske sko.

Nike Dunk Low Disrupt Black White udkommer den 31. oktober på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med dette og andre kommende releases på vores Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig dagligt de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.