Releases

Release Dato: 31. juli 2020
Pris: 849 DKK
Produktkode: CV0316-400
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Denim og sneakers har længe været et godt match. Især Nike har gjort brug af denim på deres sko, hvor collabs med Levi’s og generelle releases af f.eks. Air Jordan 6 i denim, har været med til at skabe fundamentet for kombinationen af tekstil og sko. Endelig kan vi igen se frem til endnu en denimsneaker fra Nike, der udkommer som en del af den kommende Sashiko Pack og bliver en EU-exclusive.

Der er her tale om den nye Nike SB Dunk Low PRM Denim, og den har fået noget af en overhaling, sammenlignet med tidligere releases, af den uhyre populære sneaker. Som det nok var blevet tydeligt, så er skoen lavet i denim, og det klæder det utrolig godt. På skoens toe guard og tå, har man brugt en lys denim, som også er brugt på skoens heel tab. Dertil er på skoens tå, i stedet for de normale små huller, lavet stjerneformede huller. Resten af skoen, samt skoens tunge, er lavet i en mørkere denim, som står i kontrast til de forreste paneler.

Rundt omkring på skoen kan der også ses mange forskellige broderinger. Dertil er tungelogoet også syet på med zigzag-brodering, og swoosh-logoet er også lavet som de andre broderinger på skoen. Denne type af brodering er hvad der lægger navn til den nye Sashiko Pack fra Nike, da dette er en gamle japansk broderingstradition tilbage fra 1600-tallet, hvor man med en enkelt tråd laver forskellige mønstre i et stykke tekstil.

Nike SB Dunk Low PRM Denim udkommer den 31. juli hos udvalgte forhandlere. Den nye Sashiko Pack indeholder også en Kyrie S2 Hybrid og en SB Blazer Mid i to colorways. Du kan følge med og holde dig opdateret om eventuelle ændringer på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her deler vi dagligt de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.