Releases
Dunk Low Purple

Release Dato: 23. januar 2021
Pris: 799 DKK
Produktkode: BQ6817-500
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Januar er uden tvivl en af de måneder, hvor vi ser flest releases og igen, bliver vi selvfølgelig ikke skuffet. Det hele handler om at fange markedet og sætte standarden for resten af året, hvorfor januar også er meget vigtig for mange sneakerproducenter. Indtil videre ser det da ud til at Nike kommer til at have mest fart på, hvor vi har set afsindigt mange releases af Dunks, både Low og High. Men kan der være plads til flere Dunks i januar? Hvis man spørger Nike, så er det et stort JA!

Derfor kan vi også se frem til releaset af den nye Nike SB Dunk Low Court Purple, der lander i slutningen af januar. Det skal dog ikke lyde som om, at vi er ved at blive irriteret på mængden af Dunks, tværtimod, når Nike lancerer så flot og OG-inspireret model, kan man ikke blive andet end glad. Som de fleste klassiske Dunks, er den nye Court Purple colorway også udstyret med et hvidt baggrundspanel og tåpanel, der fremhæver skoens sorte toe guard, swoosh, eyestays og ankelpanel. Dertil er skoens selvfølgelig også udstyret med et lilla hælpanel og en lille ydersål, der fremhæves af den hvide midtersål.

Overordnet set, endnu en rigtig flot og vellykket colorway fra Nike, som de kan tilføje i deres portfolio af Dunks. Den nye Nike SB Dunk Low Court Purple udkommer den 23. januar på Nike SNKRS og hos en håndfuld udvalgte forhandlere. Hvis du ønsker at holde dig opdateret med dette release, eller et af den mange andre vi forventer i resten af januar, kan du dagligt følge med på ændringer i vores Release Kalender. Du kan også hoppe over og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.