Upcoming
Dunk Low Navy

Release Dato: 25. februar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1768-400
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nikes SP, Special Projects, er ofte et projekt der får ekstra kærlighed i sit design og bliver lavet i bedre materialer, hvilket leder til mere eksklusive releases. Releases fra NikeLab er et eksempel på sneakers der altid er defineret som SP, men andre releases kategoriseres også som SP, hvor vi i mange tilfælde ser det på rereleases af OG colorways, såsom Nikes ikoniske Viotech Dunk fra 2019 og den orange Syracuse Dunk fra 2020. Nu kan vi så se frem til endnu en Dunk SP i form af den nye Nike Dunk Low SP College Navy.

Den nye College Navy colorway er ikke et OG release i den forstand, at det er en relancering af en klassisk colorway, men derimod er der tale om en sneaker lavet med udgangspunkt i det klassiske håndværk og idéer fra 1985. Skoen minder tilnærmelsesvis om en ikoniske sneaker der oprindeligt udkom 2001 og udkom igen i 2020, nemlig den eksklusive Samba colorway. Den eneste forskel her er, at den nye College Navy ikke har de røde farver.

Skoens overdel er lavet helt i læder og er farvet i henholdsvis grå, navy og rød. Hele baggrunden på skoens overdel er farvet navy, og er med til at fremhæve de grå farver, der bruges på skoens toe guard, eyestays, swoosh-logo og heel guard. Derudover er skoens tunge også farvet i navy. Til at supplere den grå farve, så er skoens snørebånd og lining farvet sølv. Som afslutning på skoens design, har man tilføjet et rødt Nike-logo på skoens heel tab, samtidig med, at man har givet skoen en grå, transparent ydersål.

Den nye Nike Dunk Low SP College Navy udkommer den 25. februar på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Ved at klikke dig over og følge med på vores Release Kalender, kan du dagligt holde dig opdateret med eventuelle ændringer på dette release og finde mange andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi gør arbejdet for dig og giver dig alle de seneste rygter og nyheder fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.