Releases
Nike Dunk Grey

Release Dato: 14. januar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1399-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

2020 var uden tvivl ‘Year of the Dunk’, og det ser umiddelbart ikke ud til, at Nike sætter tempoet ned i 2021. Allerede i januar kan vi se frem til seks releases af den populære sko, hvor et par af de nye colorways skiller sig markant ud, heriblandt samarbejdet med kinesiske Jason Deng og en lyseblå UCLA, der hylder det nye samarbejde mellem Nike og universitetet. Det er dog ikke kun specielle releases vi kan se frem til, men også to Dunk High, der udkommer i mere neutrale colorways, hvor den ene udkommer udelukkende til kvinder, og er lavet i lyseblå og sail.

Den anden colorway vi kan se frem til, er den nye Nike Dunk High Vast Grey, der er den mest simple og neutrale af de mange releases i januar. Dette betyder dog ikke, at skoen er kedelig at se på, tværtimod. Den nye colorway minder på mange måder om Pure Platinum, hvor skoens stilrene design og farver, løfter skoen op til nye højder. For at beskrive skoen yderligere, så er overdelen lavet i blødt læder, der giver skoen et lækkert feel og samtidig gør den mere holdbar end andre sneakers lavet i tekstil. Som det fremgår af skoens navn, så indgår grå selvfølgelig i skoens design. Den lysegrå farve kan findes på skoens toe guard, eyestays, flaps, heel guard og swoosh. Dertil er skoens ydersål også farvet grå. Resten er skoen, tåpanel, baggrund, tunge og ankel, er lavet i hvidt læder og giver skoen et mere klassisk udseende.

I samme stil som andre OG releases der udkom i 2020 og udkommer i 2021, er den nye Nike Dunk High Vast Grey uden tvivl en flot tilføjelse til rækken af Dunks, som vi har og kan se frem til. Skoen udkommer den 14. januar på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan klikke dig over på vores Release Kalender, hvor du kan holde dig opdateret og finde den andre Dunks der releaser i denne måned. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de bedste nyheder, rygter og andet spændende content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.