Releases

Release Dato: 1.februar 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: BQ6826-003

Nike Skateboarding, bedre kendt som Nike SB, er klar til at lancere deres nye ”Truck It”-pakke, som hylder road trips, og samtidig giver en nostalgisk 70’er-vibe. ”Truck It”-pakken kommer med to sko, hvoraf den ene har fået navnet Nike SB Dunk High “Truck It”.

Sneakeren kommer med en overdel konstrueret af sort ruskind. Swoosh-logoet findes på både inder- og yderside og er delt op i to farver med gul i toppen og orange i bunden. Geometriske, orange striber på swoosh-logoet og den matchende syning nedenfor skaber en cool 3D-effekt.

Mellemsålen står med sin hvide farve i kontrast til overdelen, mens en sort ydersål i gummi fuldender skoens 70’er-inspirerede look.

Nike SB Dunk High “Truck It” udkommer den 1. februar Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.