Releases

Release Dato: 18. september 2020
Pris: 899 DKK
Produktkode: CZ8149-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike Dunk Low har med flere iøjnefaldende versioner, såsom Ben & Jerrys og Travis Scott, været en af årets helt store sneakers. Men nu får Nike Dunk High også lidt opmærksomhed med en helt ny colorway. Nike Dunk High Spartan Green er navnet på den nye sneaker, som er prydet med hvide og mørkegrønne farver. 

Overdelen er konstrueret af læder, som på sidepanelet, toe box og ved skaftet er holdt i hvid, mens læderoverlejringer på snuden, snøresystemet, hælen og swoosh-logoet er prydet af en mørkegrøn farve. Hvis denne sneaker minder dig om en anden version, så er det helt sikkert Nike Dunk High Pine Green fra 2008, som designet på den nye sneaker er inspireret af. 

Farvetemaet fortsætter ned i mellemsålen og ydersålen, hvor den førstnævnte optræder i hvid, mens den sidstnævnte forekommer i samme mørkegrønne farve som overdelen. Nike har altså taget det klassiske design fra Nike Dunk High og sat det sammen med nogle lækre farver, som gør dig klar til efteråret.

Nike Dunk High Spartan Green udkommer den 18. september. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Raffle

Gå til 43Einhalb

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.