Upcoming

Release Dato: 23. september 2020
Pris: 899 DKK
Produktkode: CZ8149-700
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I det meste af 2020, har sneakerverdenen været domineret af en lang række releases af Nikes klassiske Dunk Low, som både tæller unikke collabs og relanceringer af OG colorways. Derfor undrer det heller ikke mange, at vi i den seneste tid, er begyndt at læse rygter og se forskellige colorways af Dunk High, der skal fortsætte hvor den lave version slap. Ligesom med Dunk Low, så kan vi se frem til en Nike Dunk High i en OG colorway, inspireret af amerikanske universiteter, nemlig University of Michigan.

Kært barn har selvfølgelig mange navne, men det ”rigtige” navn på relanceringen er Nike Dunk High Maize & Blue, selvom colorwayen af mange også bare kaldes for ’Michigan’. Colorwayen udkom oprindeligt tilbage i 1985, men blev senest relanceret tilbage i 2016. Skoen følger selvfølgelig traditionerne og udkommer i universitetets farver, som er maize, eller majsgul, og blå, og hylder universitetet og dets sportslige bedrifter gennem tiden. Farverne bruges selvfølgelig på skoens overdel, hvor den gule bruges på skoens baggrund, altså tå, side og ankel, og på skoens tunge. Den blå farve bruges på resten af skoen, med undtagelse af den helt hvide mellemsål. Hvis man kender lidt til skoens historie, så ville man hurtigt se, at skoen står præcist som den oprindelige version fra 1985, hvor man har brugt de samme materialer på hele skoen.

Selvom den lave Dunk har taget det meste af sneakerverdenens opmærksomhed i år, og fortsætter med at gøre det, så er Dunk High alligevel begyndt at ride på samme bølge. Med releases af ’Doraemon’ colorwayen og den kommende ’Spartan Green’, er vi ikke færdige med at høre fra den måske lidt oversete version fra Dunk-serien.

Den nye Nike Dunk High Maize & Blue udkommer den 23. september på Nike SNKRS og hos enkelte udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med andre kommende Dunks, eller andre releases, ved at følge med på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og meget andet.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.