Releases
Dunk Hawaii

Release Dato: 23. april 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: CZ2232-300
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det gode vejr er over os, og i den forbindelse kan vi altid forvente noget lidt specielt og sommerligt fra de mange sneakerbrands verden over, hvor de mørke farver bliver erstattet af lysere og flere farver. Især Nike har de sidste par år gjort en del ud af at udgive sneakers, der specifikt er rettet mod det tropiske, hvor vi sidste år blev introduceret til den specielle Air Jordan 1 Tropical Orewood. Nike hopper nu tilbage på bølgen og tager den hele vejen til Hawaii, hvor de har draget inspiration fra øen der oser at sommer, og godt humør. Inspirationen har de brugt på sidste års mest populære sneaker, hvilket har ledt til den nye Nike SB Dunk High Hawaii.

Det er faktisk svært at komme uden om ’Hawaii’, når man ser på skoen, der mest af alt minder en hawaiiskjorte. Skoen overdel ar udelukkende lavet i et kanvastekstil, hvor tekstilet der bruges på skoens swoosh, er en anelse grovere end resten af skoen. Som sagt, så forestiller skoen en klassisk hawaiiskjorte, hvor det meste af baggrunden er farvet i en forvasket på blå farve, der skaber forskellige nuancer. I den blå farve er der selvfølgelig lavet et blomstermønster, hvor blomster er farvet i en afbleget grøn. Samme grønne farve bruges også på skoens snørrebånd, swoosh og pløs. Som nævnt tidligere, så er skoens swoosh lavet i et grovere tekstil, der får swooshet til at skille sig markant ud fra resten af skoens design. Som afslutning på skoens design, har man udstyret skoen med en sailfarvet midtersål og en ydersål farvet i sammen grønne farve, som bruges på skoens overdel.

Den nye Nike SB Dunk High Hawaii er uden tvivl en helt fantastisk udkast til den perfekte sommersko. Skoen udkommer den 23. april hos Nike SNKRS og hos en enkelte udvalgte forhandlere. Da der er tale om et Dunk-release, så må vi stadigvæk forvente at skoen bliver udsolgt alle steder, hvorfor du kan øge dine chancer ved løbende at følge med på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste nyheder og rygter.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.