Releases
Dunk High Yellow White

Release Dato: 16. april 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1869-106
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Man skulle næsten tro, at Nike havde udvandet populariteten af deres Dunks ved at udgive en lang række releases for at imødekomme efterspørgslen og yderligere, at Travis Scott er stoppet med gå i Dunks. Dunk’en er dog stadigvæk en eftertragtet sneaker og Nike bliver ved at release nye colorways, hvilket mange sneakerelskere selvfølgelig er glade for. Det seneste skud på stammen kommer i form af den nye Nike Dunk High Dark Sulfur, der, alt andet lige, kommer til at være den helt perfekte High-top til sommeren.

Selvom adidas Yeezy næsten har gjort patent på brugen af mineraler som inspiration til deres mange colorway, har Nike i denne omgang gjort brug af samme kilde. Den nye Dark Sulfur colorway er som navnet nok indikerer, inspireret af svovl, der af mange er kendt for sin gullige farve og som skiller sig ud fra mange andre, hvilket også må siges om den nye Dunk High. Her har der, som vi har set det så mange gange før, været fokus på at skabe en simpel sneaker med kun to farver, hvor man på overdelen har kombineret en hvid baggrund, tunge og tåpanel med en gul toe guard, eyestays, lining, heel guard og swoosh. Dertil er skoen yderligere udstyret med en gul ydersål og en hvid midtersål.

Kombinationen af de to farver gør at skoen er den helt perfekte sommersko, selvom der er tale om en Dunk High. Den gule farve oser af sommer og sol, og dette gøres bare endnu tydeligere af den hvide baggrund. Så hvis du skal have fingrene i den helt rigtige sko til sommer, skal du sidde klar den 16. april, hvor den nye Nike Dunk High Dark Sulfur udkommer hos Nike SNKRS og en række forhandlere. På vores Release Kalender kan du finde meget mere information om forhandlerne og potentielle ændringer, samt holde dig opdateret med andre forestående releases. Du kan også hoppe over og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende holder dig opdateret med alle de seneste rygter og nyheder fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

BSTN STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til BSTN Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

43EINHALB
Tidspunkt: Raffle

Gå til 43Einhalb


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.