Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Udfold din indre sneaker-designer med udgangspunkt i én af de mest populære Nike-modeller lige nu. 

Mens 2020 var året, hvor Dunk-modellen gjorde comeback, så bliver 2021 året, hvor modellen for alvor bliver gjort tilgængelig for det brede publikum. Det er der i hvert fald meget der tyder på ovenpå de sidste par uger, hvor der er blevet afsløret og offentliggjort en lang række af forskellige GR-releases og samarbejder, som udkommer i løbet af de næste 12 måneder. Alene i januar udkommer eksempelvis Dunk Low “Black/White”, “Coast”, “UNLV” og et samarbejde med Jason Deng.

Som om det ikke var nok, så er Dunk Low-modellen også på vej til at blive en del af Nikes “By You”-program (tidligere “Nike ID”), hvilket betyder, at du snart har mulighed for at designe din helt egen udgave fra en række udvalgte farver.

Kreativ frihed

Der er masser af plads til kreativ frihed i “By You”-programmet med et stort udvalg af farver og materialer, og du kan eksempelvis lade dig inspirere af de forskellige designs, vi har afbilledet her på siden. Du har ikke helt frie tøjler til eksempelvis at kopiere kendte Dunk Low colorways, men du kan dog være så fræk og lade dig inspirere – eksempelvis af den super eftertragtede Dunk Low “7-Eleven”, som skulle være udkommet sidste år, men blev droppet af ukendte årsager (og derfor kun er blevet mere hypet).

Hvornår?

Efter planen så skulle Dunk Low være tilgængelig i “By You”-programmet d. 7. januar, men dette kan nå at ændre sig. Sørg derfor for løbende at holde øje med siden, hvis du vil have muligheden for at designe din egen Dunk Low – det er nemlig set før, at Nike har meldt udsolgt ved eksklusive “By You”-lanceringer. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.