Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Og hvor du kan købe dem.

Selvom der stadig går rygter om, at Drake ikke længere er sponsoreret af Nike og Jordan Brand og i stedet er på vej til adidas, er det ingen hemmelighed, at den canadiske rapper altid har foretrukket Air Jordan og Nike Air-sneakers. Så mens vi venter på officiel info omkring Drakes skæbne i sneaker-øjemed, får du her vores guide til, hvilke Nike Air-sneakers 6 God foretrækker lige nu, og hvor du selv kan købe dem.

Air Force 1

Ligesom 80% af alle andre rappere er Drake glad for Air Force 1 Low. Han er både blevet spottet i Virgil Ablohs dekonstruerede ”MOMA-udgave” og Travis Scotts ”Cactus Jack”-udgave, men den klassiske, hvide version ser stadig ud til at være hans favorit.

KØB AIR FORCE 1 HER

Air Max 95

De seneste år er Drakes stil blevet mere og mere influeret af hans ven, Skepta og resten af hans Grime-kolleger. Ud over at Drake har fået øjnene op for Stone Island, ses det især på hans valg af fodtøj, som er blevet meget domineret Air Max-sneakers – særligt de gamle, så som Air Max 95, som findes i mange varianter hos Nike.

KØB AIR MAX 95 HER

Air Max 97

Også Air Max 97 ”Silver Bullet”, som vendte stærkt tilbage sidste år, er at finde i Drakes garderobe. Netop ”Silver Bullet” er lige nu udsolgt, men til gengæld fås Air Max 97 i en lang række endnu federe colorways hos Nike.

KØB AIR MAX 97 HER

Air Max Plus

Drake har desuden trukket i den mest aggressive Air Max-sneaker overhovedet, Air Max Plus, flere gange på vaskeægte ”Roadman-manér”.

KØB AIR MAX PLUS HER

Air Max 270

Også de nyere Air Max-modeller har fundet vej til Drakes garderobe. Eksempelvis var Drake iklædt et par sorte Air Max 270 i hans virale video til Gods Plan. Air Max 270 udkom tidligere i år med den største Air-boble til dato i hælen og er blevet taget enormt godt imod.

KØB AIR MAX 270 HER

Air Vapormax

Også Air Vapormax, som formentlig er den bedste Air Max-sneaker siden 90’erne, har været at finde på fødderne af Drake.

KØB AIR VAPORMAX HER

Air Max 97/Plus

Et mere interessant valg af sneaker fra Drake er Air Max 97/Plus – en forholdsvis ny hybridsneaker, som kombinerer Air Max 97’s geniale sål med Air Max Plus karakteristiske overdel. ”Mica Green”, som Drake blev spottet i, kan stadig fås hos Nike.

KØB AIR MAX 97/PLUS HER

Air Zoom Spiridon

Sidst, men ikke mindst, er Drake også blevet spottet i Air Zoom Spiridon utallige gange og i utallige udgaver. Du finder blandt andet et stort udvalg hos Nike Store lige nu.

KØB SPIRIDON HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.