Nike
Drake Air Force 1
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Det er ved at være lang tid siden, at de første rygter om endnu et Drake x Nike samarbejde begyndte at løbe. Men nu ser det endelig ud til, at der er noget konkret på vej fra den verdenskendte rapper og det verdensomspændende sportsbrand, Nike.

Mens mange andre sneaker collabs i tiden prydes af prangende og til tider vanvittige designvalg, så har Drake og designteamet hos Nike valgt at gå den anden vej med en af brandets mest genkendelige silhuetter. Det nyeste samarbejde, kaldet “Certified Lover Boy”, vil blandt andet omfatte den Air Force 1 Low, der præsenteret her.

Certified Lover Air Force 1
Ikke en normal Air Force 1

Ved første øjekast syner sneakeren som en helt almindelig Air Force 1 “Triple White” – men der tager du fejl. Skoen er prydet af små, subtile designelementer, som man ikke spotter med det samme. Ved hælområdet, hvor man normalt ville finde “AIR” brandingen, vises sloganet “Love you forever”. Samtidigt har man valgt at skifte den klassiske Air Force 1 sål ud, således bunden på sneakeren er prydet af hjerter.

Drake Air Force 1 Release
Release dato for Drake x Nike Air Force 1

Som det ser ud lige nu, så forventes det, at den kommende Drake x Nike Air Force 1 Certified Lover Boy udkommer i løbet af efteråret. Men dette er endnu ikke bekræftet. Så snart vi ved nærmere, holder vi dig opdateret i vores Release Kalender, samt på vores Facebook og Instagram kanaler.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.